7.2 C
Bordeaux
5.7 C
Napa
-4.5 C
Burgundy Region

Blomster og vin i Trondheim

På en regnfull fredagskveld i januar (!) ble vi lokket av ryktene om Blomster og vin, et sted vi hadde hørt mye positivt om. Vår vandring gjennom de historiske gatene førte oss til det idylliske Bakklandet, hvor brosteinsbelagte gater og sjarmerende omgivelser ønsket oss velkommen. Nesten ut av ingenting, dukket Blomster og vin opp.

Blomster og vin, Blomster og vin i Trondheim, Veien til vin

Inne fant vi oss et intimt bord ved vinduet, perfekt for å observere bylivet. Menyen var enkel og tiltalende, med et fokus på pizza og pinsa – akkurat slik vi liker det. Vårt første valg, Tartufato-pizzaen med mozzarella, kokt skinke, trøffelolje og champignon, var en ren nytelse.

Til denne valgte vi Carpe Diem Bad Boys 2018 fra Moldova, en vin rik på bærsmak og kryddernoter, som komplementerte pizzaen utmerket.

Blomster og vin, Blomster og vin i Trondheim, Veien til vin

Drevet av nysgjerrighet og en lengsel etter mer, bestilte vi deretter La Snella. Denne var rikelig toppet med frisk tomat, smeltende mozzarella, krydret rucola, søte cherrytomater, og rikelig med parmesan, med et ekstra tillegg av parma-skinke. Selv om denne pizzaen også var en fryd for smaksløkene, var den litt dårlig oppdelt – og oppdelingen ble ikke lettere av den deilige toppingen.

Vårt neste vinvalg var en imponerende Rapalino Langhe Chardonnay fra Piemonte. Denne vinen, med sin gyldengule farge og sofistikerte toner av hasselnøtt og vanilje, samt dens komplekse og intense smak, ble raskt kveldens høydepunkt. Innertier.

Blomster og vin, Blomster og vin i Trondheim, Veien til vin

Besøk nettsiden til Blomster og vin her

Atmosfæren i kjellerlokalet til Blomster og vin var både innbydende og avslappende. Det lille, men sjarmerende lokalet med sin behagelige belysning og interessante romløsning, skapte en perfekt ramme for en minneverdig kveld. Servitørene imponerte med sin dyktighet og kunnskap, noe som bidro sterkt til den totale opplevelsen. Vinkartet var også veldig bra, med et godt utvalg både på flaske og glass.

Samlet sett er Blomster og vin et sted vi varmt kan anbefale i Trondheim. Med sin uformelle, men likevel innbydende atmosfære, er det et ideelt valg for både hverdager og helger. Vi gir stedet en solid 4,5 av 5. Selv om beliggenheten kan føles litt alene, og man må vandre “litt” for å finne andre barer og restauranter, er det lite annet å utsette på dette sjarmerende stedet.

Les også: De beste vinbarene i Oslo

NB! Anmeldelsen er et uavhengig øyeblikksbilde av et besøk og en subjektiv vurdering av opplevelsen anmelderen får servert der og da. Våre anmeldere og Veien til Vin sin redaksjon velger hvilke vinbarer og restauranter som anmeldes. Vurderingen reflekterer en helhetsopplevelse, der vin, service, atmosfære og lokasjon bedømmes samlet.

Denne anmeldelsen er på ingen måte sponset av eller betalt av Blomster og vin.

Vår vurdering

Vinkart
Service
Atmosfære
Lokasjon

Oppsummering

Blomster og vin i Trondheim er en sjarmerende skatt, kjent for sin enkle, men utsøkte meny med fokus på pizza og pinsa. Beliggende i et idyllisk kjellerlokale i Bakklandet, tilbyr stedet en intim og avslappende atmosfære og et bra vinkart. Dette stedet et must-besøk for mat- og vinelskere, og fortjener en solid 4,5 av 5.
- Reklame -spot_img
- Reklame -

Har du sett dette?

- Reklame -spot_img

Mer som dette

- Reklame -
Blomster og vin i Trondheim er en sjarmerende skatt, kjent for sin enkle, men utsøkte meny med fokus på pizza og pinsa. Beliggende i et idyllisk kjellerlokale i Bakklandet, tilbyr stedet en intim og avslappende atmosfære og et bra vinkart. Dette stedet et must-besøk for mat- og vinelskere, og fortjener en solid 4,5 av 5.Blomster og vin i Trondheim