24.5 C
Bordeaux
9.6 C
Napa
22.9 C
Burgundy Region
[vc_custom_heading uncode_shortcode_id=”186147″]Vilkår for bruk[/vc_custom_heading]
  1. OM “VEIEN TIL VIN”

Veien til Vin eies og driftes av Esten Hoffmann. Formålet med nettsiden er å skape en plattform hvor besøkende enkelt kan finne informasjon om vin, vitikultur og historie.

  1. OM VILKÅRENE

Disse avtalevilkårene regulerer din bruk av tjenestene til Veien til Vin. Hvis du bruker tjenesten, anses du for å ha lest, forstått og samtykket til avtalevilkårene.

Veien til Vin forbeholder seg retten til å endre vilkårene når som helst og uten forvarsel. Eventuelle endringer i brukervilkårene vil bli kunngjort og gjort gjeldende fra tidspunkt som følger av kunngjøringen. Brukeren er selv ansvarlig for å følge de til enhver tid gjeldene brukervilkår.

  1. TJENESTEBESKRIVELSE

Veien til Vin skal være en lærerik plattform for personer med mye, litt eller ingen forkunnskaper om vin. Den oppdateres jevnlig med nytt og spennende innhold.

Veien til Vin fungerer i følgende nettlesere: Internet Explorer 11 og nyere, Windows Edge og siste versjoner av Chrome, Safari og Firefox.

  1. SIKKERHET

Min Veien til Vin er en tjeneste for mat og matrelaterte temaer. For å opprettholde kvaliteten på tjenesten forbeholder vi oss retten til å fjerne innhold som ikke er relevante for dette formål.

  1. IMMATERIELLE RETTIGHETER

Veien til Vin – Eies av Esten Hoffmann

Enhver bruk av tjenesten Veien til Vin og/eller Veien til Vin sitt navn, varemerke, logo eller andre spesielle merkeelementer er kun tillatt med forutgående skriftlig avtale med Veien til Vin – Esten Hoffmann.

  1. LEVERING AV TJENESTEN «SOM DEN ER»

Veien til Vin og alt innhold som er inkludert i tjenesten gjøres tilgjengelig “som den er” og uten form for garantier eller tilsiktede egenskaper. Vi forbeholder oss retten til, etter eget forgodtbefinnende, å stanse og/ eller endre tjenesten, helt eller delvis.

  1. ANSVARSBEGRENSNING

Veien til Vin fraskriver seg ethvert ansvar som måtte oppstå som følge av din eller andres bruk Veien til Vin.

  1. LOVVALG OG VERNETING

Disse vilkår er underlagt norsk rett. Eventuelle tvister forbundet med disse avtalevilkårene skal bringes inn for nærmeste lokale verneting.

[the_ad id=”111169″]
[vc_custom_heading separator=”yes” uncode_shortcode_id=”169157″]Les mer om vin[/vc_custom_heading][uncode_index el_id=”index-15588655905″ isotope_mode=”fitRows” loop=”size:2|order_by:date|post_type:post|taxonomy_count:10″ screen_lg=”1000″ screen_md=”900″ screen_sm=”480″ filtering=”yes” filtering_uppercase=”yes” filtering_full_width=”yes” filtering_position=”center” gutter_size=”2″ post_items=”media|featured|onpost|poster,category|colorbg|topright|display-icon,title,date,text|excerpt|84″ page_items=”title,media,text,category” product_items=”title,media,text,category,price” portfolio_items=”title,media,text,category” pagination=”yes” footer_full_width=”yes” images_size=”three-two” single_back_color=”color-xsdn” single_shape=”round” radius=”std” single_overlay_opacity=”50″ single_overlay_anim=”no” single_text_visible=”yes” single_text_anim=”no” single_padding=”2″ single_title_family=”font-213174″ single_title_dimension=”h4″ single_shadow=”yes” shadow_weight=”std” single_border=”yes” single_css_animation=”bottom-t-top” single_animation_delay=”200″ single_half_padding=”” single_title_bold=”yes” single_title_serif=”” single_title_divider=”” single_no_background=”” items=”e30=” footer_position=”left” carousel_rtl=”” single_icon=”fa fa-tag” filtering_transform=”uppercase” uncode_shortcode_id=”966940″ filter_all_text=”Vis alle”]